6 thoughts on “Panika

  1. Moje mnenje o tem posnetku je, da je ta punca lepa tudi brez ličil, ampak ona ne misli tako, zato se liči in na koncu je že res “grozna”

  2. Ta punca si je popolnoma uničila obraz samo zaradi tega,da bi na facebook profilu objavila lepo sliko sebe.Po mojem je to res zelo pretirano za najstnico takšno kot je ona.Glavno sporočilo videa je to,da si zaradi profila in slik ne uničujte kože oz. …Mogoče boste zdaj ko ste mladi z vsem tem imeli lepo kožo ampak,ko boste starejši boste imeli kožo čisto uničeno.Mogoče imate sedaj malo gršo kožo oz. ne tako lepo,kot drugi se ne sekirajte,ko boste starejši boste imeli čudovito kožo.

  3. Punca je bila lepa tudi brez ličil in ni prav, da je tako komplicirala zaradi svojega videza. Če že more objaviti kakšno lepo sliko, bi to lahko bila tudi prva ali druga fotografija, ne pa, da objavi najgršo, ko je njen obraz cel razmazan zaradi make-upa. S tem si tudi uničuje kožo ter razbila je fotoaparat, kar ni bilo prav, saj je bilo to vse zaradi ene same fotografije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja